TARİHÇE



1987'den itibaren Spora ve tenise gönül verenlere hizmet etmek amacıyla kurulan Kulübümüz Karadeniz'in mavisi ve yeşiliyle iç içe olduğu Samsunumuzun Doğupark mevkiinde spor severlerin hertürlü konforu düşünülerek hazırlanan içerisinde  8 beton kort, masa tenisi alanları, Fitnes salonu, cafeterya, sporculara ait alanlar barındıran tesisinde tenis sporuna gönül veren idari ve teknik kadrosu ile hizmet vermektedir.

Öncelikli amacımız kuruluş amacımızın üzerimize yüklemiş olduğu sorumluluklar dahilinde şehrimizin spora gönül veren fertlerine faydalı olmak, tenise gönül veren sporcularımızın ve üyelerimizin konusunda tecrübeli kadrolarımız ile eğitimlerinin gerçekleştirilmesi, Tenis sporunda ülkemize profesyonel sporcular kazandırmaktır. 

Bu amaçla teknik ve fiziki yeterliliği dünya standartlarında olan tesislerimizin düzenli olarak kullanılabilirliğinin sağlanması, sporcularımıza profesyonellik derecesinde tenis eğitimlerinin verilebilmesi, Tenis Sporuna gönül veren fertlerin bir araya gelmesini sağlayarak iletişimin sağlanarak tenis sporunun şehrimizde daha da yaygınlaşmasını sağlamaktır.  

Lokasyon itibari ile içeriye adımınızı attığınız andan itibaren spor ve aktivitlerinizde huzurlu ve sağlıklı bir mekana adımınızı atacağınızdan emin olabilirsiniz. Üstelik Şehir merkezindeki ulaşım kolaylığı sayesinde kolaylıkla kendinize ayırabileceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz. 

Sporun bedensel aktiviteye faydasının yanı sıra spor yapılacak olan mekanın da mental olarak size hitap etmesini sağlamak için Samsun Tenis İhtisas Kulübü olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 


İçerik Resimleri

İletişim